LLUÍS LOZANO

web del cantautor

Portada CD Carlota Deluxe

Publicat a l’agost de 2016, CARLOTA DELUXE és el nou disc del cantautor Lluís Lozano, un recull de 13 cançons en català inspirades en el dia a dia, la família, l’amor, la seva terra, i les injustícies cap a les persones i cap a la natura. El denominador comú dels seus temes és la cançó d’autor amb matisos folk, rock i country, i amb la guitarra elèctrica i acústica com a principals protagonistes.

L’àlbum és una edició especial del disc Carlota, gravat originalment l’any 2012 a Music Lan (Enrique Bunbury, La Pegatina, Manolo García…), que ara ha estat masteritzat pel guanyador de diversos premis Grammy Thomas Juth (Jamie Cullum, Cat Stevens, Elton John…).

CARLOTA DELUXE incorpora dos temes nous, La hipoteca i Aquest estiu, i dos videoclips com a “bonus extra” (La hipoteca: www.youtube.com/watch?v=xw3O0NcMVFE i L’any que et vaig estimarwww.youtube.com/watch?v=xw3O0NcMVFE), a més d’un packaging elegant amb un disseny totalment renovat. CARLOTA DELUXE ja està disponible a les principals plataformes d’escolta i descàrrega de música, com: I, a partir del 5 de setembre, podeu adquirir el CD a Amazon i, entre d’altres, a les següents botigues: Enllaços d’interès:  

© [2020] – Lluís Lozano Tots els drets reservats

Dissenyat  i desenvolupat per @merifuntane