Concert d’homenatge a Ernest Lluch a Maià de Montcal

Aquest proper diumenge, 21 d’agost, Lluís Lozano oferirà un concert gratuït dins l’homenatge a Ernest Lluch que tindrà lloc a Maià de Montcal.

L’acte, que se celebrarà a les 18:00 hores al Saló Recreatiu de l’Ajuntament (c/. Nostra Sra. del Mont, 12), és una iniciativa d’un grup de veïns de la localitat com a reconeixement a la figura del polític assassinat per ETA l’any 2000, qui va estiuejar durant molt temps en aquest municipi de La Garrotxa on va ser enterrat.

En el memorial, Lluís Lozano interpretarà cançons del seu nou disc, recentment publicat, Carlota Deluxe, un àlbum amb 13 cançons en català inspirades en el dia a dia, la família, l’amor, la seva terra, i les injustícies cap a les persones i cap a la natura. El denominador comú dels seus temes és la cançó d’autor amb matisos folk, rock i country, i amb la guitarra elèctrica i acústica com a principals protagonistes.