LLUÍS LOZANO

web del cantautor

Concert al XXVIII Festival de Música de Sant Pere Pescador

foto Sant Pere 2014

Aquest proper dissabte, 27 d’agost, Lluís Lozano actuarà en el XXVIII Festival de Música de Sant Pere Pescador.

En el concert gratuït, que tindrà lloc a les 22:00 hores a la plaça Catalunya de Sant Pere Pescador, Lluís Lozano interpretarà cançons pròpies, cançons de sempre, sardanes i havaneres.

Entre el seu repertori, Lozano inclourà també temes del seu nou disc, recentment publicat, Carlota Deluxe, un àlbum amb 13 cançons en català inspirades en el dia a dia, la família, l’amor, la seva terra, i les injustícies cap a les persones i cap a la natura. El denominador comú dels seus temes és la cançó d’autor amb matisos folk, rock i country, i amb la guitarra elèctrica i acústica com a principals protagonistes.