LLUÍS LOZANO

web del cantautor

Carlota Deluxe

Publicat a l’agost de 2016, CARLOTA DELUXE és el nou disc del cantautor Lluís Lozano, un recull de 13 cançons en català inspirades en el dia a dia, la família, l’amor, la seva terra, i les injustícies cap a les persones i cap a la natura. El denominador comú dels seus temes és la cançó d’autor amb matisos folk, rock i country, i amb la guitarra elèctrica i acústica com a principals protagonistes.

L’àlbum és una edició especial del disc Carlota, gravat originalment l’any 2012 a Music Lan (Enrique Bunbury, La Pegatina, Manolo García…), que ara ha estat masteritzat pel guanyador de diversos premis Grammy Thomas Juth (Jamie Cullum, Cat Stevens, Elton John…).

Per a l’ enregistrament del CD, Lluís ha comptat amb altres professionals reconeguts del panorama musical català: Eduard Iniesta, prestigiós col·laborador de Marina Rossell, ha introduït instruments habituals de la música mediterrània, i Antoni Mas, destacat compositor que habitualment treballa amb Nina, ha posat el seu acordió. També ha comptat amb les participacions de Toni Molina, bateria de Miguel Abras; Albert Serrano, guitarrista de Manolo García; Montserrat Cristau en els cors i el xilè Roberto “Toti” Monsalvi, pianista del mític Lucho Gatica. Un ventall de professionals que li han atorgat un so net i perfectament executat.

CARLOTA DELUXE incorpora dos temes nous, La hipoteca i Aquest estiu, a més d’un packaging elegant amb un disseny totalment renovat.

Les cançons de CARLOTA DELUXE

Contraportada CD_OK_p

1. No comprenc: No entendre com la civilització actual margina els desheretats, bé sigui per raça, color o l’empobriment d’alguns, per a fins personals.

2. La hipoteca: La trista realitat de moltes famílies que, amb els diners que guanyen, no arriben a poder pagar els deutes hipotecaris.

3. Petons de melmelada: La història d’amor d’una nit meravellosa i el record que deixa en una persona.

4. Aquest estiu: En les vacances d’estiu, s’alliberen els sentiments.

5. Carlota: Cançó d’amor a una dona (peça inspirada i dedicada a la néta de l’autor).

6. Sóc fill de la tramuntana: Cant a la personalitat de la gent nascuda a la Mediterrània.

7. Diuen que donen donen: Tema inspirat en la realitat de molts que ens prometen coses i no les incompleixen.

8. L’any que et vaig estimar: La història viscuda per centenars d’espanyols amb l’explosió del turisme dels anys 60 i 70. Enllaç al videoclip

9. Bocí de primavera: Un cant a l’amor, a la passió i al desamor, concloent que la tendresa és el més important que pot existir a la parella.

10. Garnatxes i moscatells: El relat dolç d’un alcohòlic, una persona amargada que compensava el seu benestar físic i intentava curar les ferides d’un desamor amb la beguda.

11. I jo que sóc d’allà: La història latent de l’esforç de molts immigrants a Catalunya.

12. Res serà igual: Es tracta d’una crítica cap al tren AVE, i la visió de Lluís sobre el que hem perdut, afectant l’entorn natural. El fonament i el ferro destrossant els paisatges…

13. Si he perdut o si he guanyat: La reflexió d’una persona que està sola en la vida per la seva pròpia manera de ser i d’entendre l’amor.

Lletres

Lletres1_gran Lletres2 Lletres3 Lletres4 lletres5