Reina de Corazones

Publicat a l’abril de 2019, REINA DE CORAZONES és el nou disc de Lluís Lozano.

REINA DE CORAZONES inclou 12 cançons que desgranen històries plenes de vida inspirades en el dia a dia, els amors clandestins, les passions, els records, el tornar a començar, els clarobscurs de la vida, l’acceptació de l’etapa tardor i, és clar, la figura maternal, que és l’autèntica “Reina de Cors”. Tot això des de la serenitat de qui reconeix haver viscut una vida plena, la observació atenta i sentida es presenta amanida per una fina ironia.

El denominador comú dels temes de REINA DE CORAZONES és la cançó d’autor amb matisos llatins, rock, balada, jazz, cançó mediterrània i rumba, i amb la guitarra elèctrica i acústica com a principals protagonistes.

El disc ha estat enregistrat als estudis Music Lan (Enrique Bunbury, La Pegatina, Manolo García …) i algunes peces en els estudis Metisse de Toulousei en Kàpita Estudis, amb el propi Lluís Lozano i el seu col·laborador i director musical Maurici Camps a la producció, que ha estat masteritzada pel guanyador de diversos premis Grammy Thomas Juth (Jamie Cullum, Cat Stevens, Elton John …).

Per a la gravació del disc, Lozano ha comptat amb la col·laboració de prestigiosos i reconeguts professionals del panorama musical català com Eduard Iniesta, habitual col·laborador de Marina Rossell, que ha introduït instruments habituals de la música mediterrània, o Toni Molina, bateria de Miquel Abras. Un conjunt de professionals que li han atorgat al disc un so net i magníficament executat.

ESCOLTA EL DISC

Les cançons de REINA DE CORAZONES:

1.En un Rincón: L’amor sorgeix amb les relacions més insospitades, com és el cas d’aquesta cançó que parla d’una relació comprada.

2. El año que te amé: Una veu i una guitarra desperta passions i records.

3. Viento del sur: El vent etern, correu de trobades i records.

4. Reina de corazones: La veritable Reina del cor, la mare.

5. Tu isla: A vegades per començar de nou cal allunyar-se mentalment de tot.

6. Vinagre y Miel: Els dos extrems que et porta la vida.

7. Corazones libres: Quan s’és jove els compromisos són espontanis i sincers, sense esperar beneficis.

8. El traje de papel: Triar una altra companya molt més jove que un, sol comportar fracassos sentimentals.

9. Solo por ella: Un home enamorat pot consentir ser enganyat per la dona que ell vol.

10. Pinceladas de color de rosa: Cal pintar de color tot el fosc de la vida.

11. Ha concluido la partida: Cal acceptar que l’hivern és l’última etapa de la vida. És meravellós haver viscut plenament les 4 estacions.

12. Y no es lo mismo: El llenguatge col·loquial li dóna un sentit més còmic a les paraules.

Lletres