LLUÍS LOZANO

web del cantautor

Lluís Lozano presenta el seu nou treball discogràfic fruït de l’experiència viscuda al llarg de la seva vida.

En Lluís és aquell poeta que posa en veu els sentiments i pensaments més universals i a-temporals.

Tenint en compte els temps convulsos que vivim, treure un disc al mercat pot semblar una gosadia però en Lluís és una persona que sempre mira endavant i persegueix els petits somnis, això fa que sempre tingui il·lusió per contar-nos unes històries que segurament per la seva maduresa sempre tenyida d’un innocència i joventut màgica, ens permet entrar-hi de tal manera que les podem sentir properes i nostres.

Creiem que «Canta’m una Havanera» és el reflexa de la millor versió de si mateix, que és la de compositor i cantautor.

Meticulós i exigent, quasi obsessiu amb el detall deixa la seva empremta en el resultat on hi veiem clares influències de compositors amb qui s’identifica com ara :

Serrat i Lluís Llach.

El cantautor porta la terra que el va veure néixer dins del cor i ho demostra amb un recull de cançons de taverna amb denominació d’origen de l’Empordà que ens arriba fent-nos sentir el perfum del salanc de la mar.

En aquest nou projecte Lozano ha comptat amb uns arranjaments originals i curosos de Marc Mas i Antoni Mas, del qui també s’ inclou un Tango en el disc.

L’han acompanyat 14 músics de gran nivell com ara: Pep Poblet, Frederic Descargues, Marta Cardona, Elena Martínez, Edgar Casellas, Antoni Mas, Mauri Campos, Fidel Cuentas, Pedrito Martínez, Ana Fernández, Joan Félix, Mònica Serra, Ramòn Lozano i Raül Pérez que han acabat d’aportar una gran riquesa musical.