Canta'm una Havanera

Creiem que «Canta’m una Havanera» és el reflexa de la millor versió de si mateix, que és la de compositor i cantautor.

Meticulós i exigent, quasi obsessiu amb el detall deixa la seva empremta en el resultat on hi veiem clares influències de compositors amb qui s’identifica com ara :

Serrat i Lluís Llach.

El cantautor porta la terra que el va veure néixer dins del cor i ho demostra amb un recull de cançons de taverna amb denominació d’origen de l’Empordà que ens arriba fent-nos sentir el perfum del salanc de la mar.

En aquest nou projecte Lozano ha comptat amb uns arranjaments originals i curosos de Marc Mas i Antoni Mas, del qui també s’ inclou un Tango en el disc.

L’han acompanyat 14 músics de gran nivell com ara: Pep Poblet, Frederic Descargues, Marta Cardona, Elena Martínez, Edgar Casellas, Antoni Mas, Mauri Campos, Fidel Cuentas, Pedrito Martínez, Ana Fernández, Joan Félix, Mònica Serra, Ramòn Lozano i Raül Pérez que han acabat d’aportar una gran riquesa musical.

ESCOLTA EL DISC

Lletres